• tt-gaat-veranderen

    T&T maakt sinds 2020 onderdeel uit van xxllnc. Begin 2023 wordt de website omgezet naar xxllnc.nl

    Bekijk
  • Carrousel TT

    Continuïteit en veiligheid als hoogste prioriteit

    Bekijk

COMPET&T

COMPET&T wordt door meer dan 400 organisaties gebruikt om veilig en uniform informatie uit te wisselen met (basis)registraties als BRP, BAG en het Handelsregister. Correspondentie met klanten kan via de berichtenbox.

BRP

Meer dan 400 organisaties maken voor het uitwisselen en verwerken van persoonsgegevens gebruik van de BRP plug-in. Deze biedt een koppeling naar de Basisregistratie Personen en enkele andere registers, zoals de PIVA-V en de nieuwe terugmeldvoorziening (Digimelding).

HR

De HR plug-in biedt een koppeling naar het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Er zijn meerdere mogelijkheden om gegevens over bedrijven op te vragen, en er is een abonnementenservice beschikbaar.

BBX

Organisaties kunnen burgers digitaal berichten sturen via de Berichtenbox van Mijnoverheid. De BBX plug-in heeft voor het aanleveren van deze berichten een eenvoudige interface. Ook wordt een register bijgehouden van burgers die zich op de Berichtenbox hebben aangemeld.

GEO

De Geografische plugin ondersteunt een koppeling naar de landelijke Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). Hiermee kunnen kaarten en gegevens van locaties en gebouwen worden weergegeven.

WOW

WaardeOverdracht via het Web automatiseert communicatie tussen pensioenuitvoerders. Dit brengt vaart, kostenreductie en kwaliteit in het zo bewerkelijke en foutgevoelige proces van waardeoverdracht, dat zonder WOW nog veel energie, papier en geduld vraagt.

PRS

De PensioenRegister Service is gekoppeld aan het Nationaal Pensioenregister. Met een zelf te bepalen frequentie leveren pensioenuitvoerders hun aanspraken aan bij T&T. De PRS plug-in verzorgt de bijwerking van de verwijsindex en de beantwoording van vragen die door burgers worden gesteld.