• Schotelssite

Overname T&T

Op 27 augustus 2020 heeft Main Capital B.V. alle aandelen in T&T verworven.

T&T is daarmee onderdeel geworden van de groep bedrijven die er onder de naam “Exxellence groep” naar streeft om een sterke speler te worden in de (semi) overheidsmarkt. De groep ambieert om zo een duurzaam tegenwicht te bieden aan de bestaande grote spelers .

De Exxellence groep speelt met haar zaaksysteem een vooraanstaande rol in gemeenteland, terwijl T&T marktleider is bij het ontsluiten van basisregistraties.  De producten en diensten van beide organisaties sluiten goed op elkaar aan waardoor voor de gebruikers ervan een nog rijker portfolio kan worden geboden dat wordt geleverd en ondersteund door een grotere toekomstbestendige organisatie. 

T&T zal een aparte business unit vormen binnen de groep.  Henk van Hoeckel zal (na ruim 40 jaar directeur van T&T te zijn geweest) afscheid nemen.  Zijn werkzaamheden zullen worden overgenomen door Heddy Nooten.  Heddy heeft al tientallen jaren leiding gegeven aan de operationele activiteiten van T&T, en is voor bijna alle klanten een bekende.  U kunt er daarom van verzekerd zijn dat de service en ondersteuning die u van T&T gewend bent geen verandering zal ondergaan.

Wij zijn u dankbaar voor alle jaren dat wij u van dienst hebben mogen zijn, en vertrouwen  er op dat T&T onder de vleugels van de Exxellence groep haar succesvolle samenwerking met u nog lang zal mogen continueren.