• Schotelssite

T&T gaat veranderen

T&T gaat veranderen
In het voorjaar van 2021 gaat T&T er anders uitzien dan je gewend bent. Vanaf dat moment gaat T&T stap voor stap veranderen naar de nieuwe identiteit van xxllnc. Het T&T team en platform blijven natuurlijk bestaan, maar dan onder een nieuwe vlag.

T&T in het nieuwe xxllnc
Sinds de aankondiging van de samenvoeging met Exxellence in september 2020 hebben wij niet stilgezeten. Er is er non-stop gewerkt aan de inhoudelijke en strategische invulling van de samenwerking. Zo is onze missie om nr. 1 GovTech te worden binnen de Nederlandse (semi-) overheidsmarkt. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan wij ervoor zorgen dat alle oplossingen vloeiend samenwerken in ons ecosysteem. Dat is niet alleen onze visie, maar ook de inspiratie voor het ontstaan van onze nieuwe identiteit.

Lancering xxllnc (brand.exxellence.nl)
Op 1 januari 2021 hebben wij de start van de samenwerking gevierd met de lancering van onze brand.exxellence.nl website. Een preview van het nieuwe merk en de veranderingen.
Niet alleen wij veranderen, ook de hele Exxellence Groep verandert mee. Het huidige Exxellence, SMQ, Kune Campus, Zaaksysteem.nl, 4Value en Tercera hebben op hun beurt soortgelijke trajecten in gang gezet. Dit gaat ervoor zorgen dat wij steeds meer één grote organisatie zijn. Niet alleen op papier maar ook in onze uitstraling.

Wat kun je verwachten
Het is een hele klus om alle organisaties, waaronder T&T, te transformeren in de nieuwe branding van xxllnc. In het voorjaar van 2021 verwachten wij te starten met de website en een vernieuwde handtekening voor de e-mail (Geen zorgen @vertrouwdverbonden.nl blijven wij gewoon ontvangen). Vanaf daar zullen wij ook andere onderdelen met zorg transformeren zoals offertes, facturen en andere formele documenten die vanaf dat moment worden opgesteld.